Funkciók

Minden, amire szüksége lehet a vállalkozása létrehozásához, növekedéséhezés a működtetéséhez

Lenyűgöző üzlet menedzsment

Élvezze a beépített SEO előnyeit. Könynen kezelhető termékek, vásárlók, rendelések, adózási szabályok, kupon kódok és még sok minden más.

Az Ön igényeinek megfelelő támogatás

Dedikált támogatás

Somaweb dedikált technikai támogatást kínál. A szolgáltatás tökéletes bárkinek, aki professzionális technikai támogatást szeretne kapni az Somaweb projektjéhez.

Adminisztrátor Műszerfal

Minden fontos információ könnyedén elérhető. Itt teljes áttekintést kaphat minden fontos dologról, beleértve a teljes megrendeléseit, értékesítéseit, vásárlóit, elérhető embereket, értékesítési elemzéseket és még sok minden mást.

Felhasználói menedzsment

Annak érdekében, hogy sikeresen megszervezze online üzletét, sok emberrel kell együttműködnie, akik különböző pozíciókat töltenek be. Somaweb lehetővé teszi Önnek, hogy egyes felhasználói csoportoknak vagy felhasználóknak beállítson speciális felhasználói jogosultságokat és külön hozzáférést.

Több áruház

Kezeljen több áruházat egy kezelői felületről. Állítson be termékeket, amelyek megjelennek a különböző áruházaiban. Válasszon különböző témát az egyes áruházainak. Állítsa be a termékek árait áruházanként.

Opciók, tulajdonságok

A termékek különböző opciókkal rendelkeznek. Vannak méretre, színekre, hosszúságra és magasságra vonatkozó tulajdonságok. Bármit is szeretne, az Somaweb kínál megoldást arra, hogy termékeit egyedi tulajdonságokkal láthassa el.

Leányvállalatok

Somaweb rendelkezik egy beépített leányvállalati rendszerrel, ahol a leányvállalatok konkrét termékeket ajánlhatnak és ezért fizetést kaphatnak. Ezek mértékeit Ön bármikor megadhatja. Kínáljon különböző fizetési opciókat, mint pl a csekk, Paypal és a banki átutalás.

Kedvezmények, kuponok, akciók

Kiskereskedőknek gyakran lejjebb kell vinniük az áraikat, hogy lépést tartsanak a versenytársaikkal. Az Somaweb kedvezményekre, kuponokra és akciókra is kínál megoldást, hogy lefedje a legnépszerűbb módszereket, hogy felhívja a figyelmet és növelje az értékesítést.

Mentés és visszaállítás

Problémája akadt? Somaweb lehetővé teszi Önnek, hogy bármikor lementhesse webáruházást és vissza is tölthesse azt. Egy könnyű módot keres arra, hogy frissítsen és tömegesen szerkesszen termékeket, kategóriákat és minden mást? Fedezze fel a népszerű bővítményeket a piactér felületen. 

Korlátlan Kategóriák & Termékek

Korlátlan számú kategória
Hozzon létre korlátlan számú kategóriát és alkategóriát, és rendelje hozzájuk termékeit.

Korlátlan számú termék

Nem számít, hogy 1 vagy 1.000.000 terméket szeretne eladni, az Somaweb rendelkezésére áll.

Letölthető termékekre készen

Somaweb megkönnyíti a digitális termékei értékesítését is. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint egy gombra, feltölti a termékeit és beállítja az árakat. Voila! A termékei készen állnak.

Termék vélemények & értékelések

Az egyik legfontosabb tényező a vásárlók véleményei a termékeiről, ami segíti a vásárlási döntés meghozatalát. Somaweb tartalmaz egy nagyszerű integrált megoldást a vélemények és értékelések megosztására. 

Jutalompontok
Egy jutalom rendszer, ami eredményeket hoz. Ezzel a megoldással képes lehet növelni a visszatérő vásárlók számát.


Könnyen megtalálható – könnyen megvehető

Szűrők
Hozzon létre szűrőket ugyanúgy, ahogy kategóriákat. Ez egy nagyszerű lehetőség a vásárlóknak a számukra megfelelő termék megtalálásához. Könnyen megtalálható – könnyen megvehető.

Több pénznem
Értékesítsen bármilyen pénznemben, bárhol a világban. Automatikus árfolyam frissítéseket kaphat. Ugyanígy állíthat be különböző adónemeket is. Ezáltal az e-kereskedelem könnyebbé vált.


Többnyelvű
Elérhető több mint 40 nyelven! Könnyen kezeli a kínai, japán, görög, sőt még az arab és héber nyelveket is. 


Fordítsa az emailt saját előnyére

Somaweb lehetővé teszi a vásárlóknák, hogy könnyedén feliratkozzanak a hírlevelére. Ezáltal könnyen elkezdheti az email alapú marketing kampányit

Széleskörű fizetési megoldások
Fizetési megoldások

OTP, K&H Bank, SimplePay, Barion, PayPal és még sok más. Válassza bármelyiket a  fizetési módokból, amely integrálva van az Somawebbe vagy töltsön le a több száz elérhető fizetési rendszer közül az Somaweb Piactérről.

Ismétlődő fizetések

Könynen állíthat be ismétlődő fizetést a vásárlóinak, ha termékeit előfizetéssel kívánja értékesíteni, ha kedvezményt vagy klubtagságot hirdet, vagy ha csak egyszerűen kisebb részletfizetésekre bontja az összeget. Ez a funkció biztosítja az üzlet tulajdonosa számára, hogy ellenőrizze, hogyan fizetik a vásárlók a termékeket vagy szolgáltatásokat.

Szállítási módok

A világ leghíresebb szállítási módjai integrálva vannak webáruházába, mint például: UPS, Fedex, DHL, DPD, GLS, PostaPont stb..

Értékesítési jelentések

Ön jelentéseket készíthet webáruháza működésével kapcsoaltban. Az Somaweb rendelkezik értékesítési-, megtekintett termék és megvásárolt termék jelentésekkel. Ha további más jellegű jelentést szeretne készíteni, ezt bármikor megteheti a beépített bővítményeknek köszönhetően.

Könnyen bővítheti a funkciókat.

Reszponzív & SEO barát


Mobil/Tablet

Somaweb alapértelmezetten reszponzív. Ez azt jelenti, hogy az oldala tökéletesen fog kinézni minden eszközön, legyen az mobil, tablet, laptop vagy monitor. Ön biztos lehet benne, hogy jó benyomást fog tenni. Lehetősége van megtekinteni a közösség által fejlesztett témákat is a www.themeforest.net vagy a www.templatemonster.com oldalakon.

SEO

Ne vesztegessen időt és pénzt arra, hogy előrébb kerüljön a weboldala a keresőben. Mi tudjuk, hogy ez milyen fontos, ezért figyelünk erre Ön helyett is. Tovább növelheti ennek eredményességé az Somaweb-ban néhány népszerű SEO bővítményünkkel.

Marketing

Nincs szükség drága kiegészítőkre. Az Somaweb műszerfalán a Marketing menüpont levő lehetőségek lehetővé teszik, hogy saját marketing kampányokat hozzon létre és figyelje annak eredményességét.

Termékinformációk

Kapcsolódjon a Google Base-hez és a Google Térképhez és állítsa be, hogy a Google hogyan listázza és jelenítse meg a termékeit.

Vendég és regisztrált felhasználói fizetés

Amikor elérkezik a legfontosabb lépés és vásárlóvá alakítjuk az érdeklődőt – a fizetés nem elhanyagolandó. Somaweb két fizetést is lehetővé tesz: fizetés vendégként vagy regisztrált felhasználóként. A választás az Öné.


MNV-NY architektúra

Kezdje el az Somaweb MNV-NY (Modell-Nézet-Vezérlő-Nyelv keretrendszer). MNV egy népszerű szoftver archiktúra minta, amelyet az Somaweb kibővített egy nyelvi entitás bevonásával.

API
Somaweb olyan API-t tartalmaz, ami lehetővé teszi a harmadik féltől származó alkalmazások használatát a jobb integrációs képességek érdekében.