Rólunk

9 év folyamatos fejlődés, 9 év tapasztalat!

 

2005 - Egyéni vállalkozásként megalakult a SOMA. Első weboldalak elkészültek munkaközvetítő irodának, 2 pékségnek és rendezvény szervező irodának.

2006 – Notebookok kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó cég weboldala elkészült

2007 – Testfestészettel és művészi alkotásokkal foglalkozó cég oldala készült. Elkészült az első blog oldal, ami egy magyarországi híresség napjait mutatta be.

2008 – 2014 Szépségversennyel és rendezvény szervezéssel foglalkozó kulturális központ weboldala elkészült, ahol már az online szavazás facebook integrációval létrejött. Jelenleg is folyamatosan fejlődik az oldal, mert évente újabb szépségversenyek vannak és az új oldalak tervezését, kivetelezését és üzemeltetését mi végezzük.

2009 – Regionális TV csatorna weboldala elkészült, ami tartalmazza a modern Online TV sugárzási lehetőséget, hogy bárhonnan nézhessék a TV adását.

2010 -  SOMA egyéni vállalkozás átalakult Kft.-vé. Lemezlovasokkal, zenei albumok kiadásával és rendezvény szervezéssel foglalkozó cég weboldalát elkészítettük, ahol alkalmaztunk először youtube és fejlett zenei lejátszó integrációját. 

2011 – 2012 Piacvezető szoftvergyártó vállalat weboldalának és webáruházának kialakításában szakmai tanácsadással, és webfejlesztői csapat vezetésével foglalkoztunk.

2013 – 2014 Okos weboldalak és okos webáruházak fejlesztésére tértünk át, ahol szakmai tanácsadást adunk, hogy értékesítési hatékonyságot érjünk el megrendelőink körében. Több rendszerrel integráltuk rendszereinket, így ezzel bővítettük ki a partneri kapcsolatainkat és ügyfeleink számát.  


Eredmény: Okos webáruház elégedett ügyfelekkel!