Vásárlói csoportok

 

A vásárlói csoportok nagyobb szervezeti rendszert biztosítanak az ügyféllista számára. Ezek segítenek bizonyos csoportok számára kedvezményes vagy speciális termékeket biztosítani, továbbá egyedi e-mailek küldésére is lehetőséget ad.

 

Új vásárlói csoport létrehozása

 

 

A SomaWeb áruház alapértelmezett csoportja az „alapértelemzett”. Új csoport létrehozásához lépjen a Vevők > Vevői csoportok menübe és kattintson a „Beszúrás” gombra. Ezután nincs más teendője, mint megadni a megfelelő információkat. A csoport számára megadhat nevet és leírást. Ezen a csoporton belüli felhasználók számára engedélyezheti vagy tilthatja a bejelentkezést. Lehetőség van arra is, hogy a vásárló kiválaszthassa a cégét és az adózási formáját. A Rendezésnél tudja meghatározni a vevői csoportok listájában a csoport helyét.

 


 

 

 

 

 

 

 

Kedvezmény engedélyezése bizonyos termékekre vevői csoportok számára

 

Ahhoz, hogy egy vevői csoport részére kedvezményt biztosítson bizonyos termékcsoportokra, ahhoz lépjen a Katalógus > Termékek menübe és a termék listában kattintson a „Szerkesztés” gombra a Művelet oszlopban. A kedvezményre jogosult vevői csoportot a „Diszkont” vagy az „Akicó” fülön tudja hozzáadni. Itt meg kell határozni a kedvezmény kezdetének és végének idejét, továbbá az értékét. Tovább információkért kattintson ide