Termékek az adminisztrációs felületen.

 

A termékek az alapjai az egész SomaWeb áruháznak. Ezért is nagyon fontos, hogy megtanulja, hogyan lehet a termékeit menedzselnie az adminisztrációs felületen. Mielőtt létrehozna termékeit, bizonyosodjon meg róla, hogy minden szükséges információt tud a terméke létrehozásával kapcsolatban. Minden információt, amit a vásárlóval szeretne megosztani a termékeivel kapcsolatban, mind itt kell megadnia. Minél több információt ad meg a termék leírásánál, annál több információhoz jut a vásárló is, amikor vásárol.

 

Összegzés

 

A termék menüt a Katalógus menüben találja meg.


 Itt az alábbi információkat láthatja a termékekről:


  •        Termék neve
  •         Model
  •         Ár
  •         Mennyiség
  •         Állapot: Itt az engedélyezésre kattintva jelenik meg a termék az áruházban.

Az első oszlopban lehet egy Checkbox segítségével kiválasztani az adott terméke(ke)t. ha kiválasztotta, lehetősége van másolni, vagy törölni azt. A másolás során egy teljesen ugyanolyan terméket hozhat létre. A törlés során a termék teljesen eltűnik a listából.Ha egy terméket keres a termék listában, a szűrök segítségével teheti meg azt. Több információért olvassa el a szűrőkről (link) szóló leírásunkat. A „beszúrás” gombra kattintva hozhat létre új terméket.


Termék hozzáadása és kezelése a Katalógus menüben

 

A termékek teljes listáját megtalálhatja Katalógus > Termékek menüpontban. Ha először lép ebbe a menübe, akkor még megtalálhatja a telepítés során létrehozott termékeket. Ezek a termékeke bemutatás céljából jönnek létre telepítéskor, nyugodtan törölheti őket a listából.

Az alap termékek törlése:


  1. Az első oszlopban válassza ki a megfelelő termékeket (checkbox).

  2. Kattintson a „Törlés” gombra a jobb felső sarokban

  3. A figyelmeztető ablakban kattintson az „OK” gombra.


Felsorolás

Mielőtt a terméket létrehozná, a termék kategóriáknak már létezniük kell.

 

Termék mentése


Az útmutató e pontján elvégezheti az összes lépést. A termék hozzáadásának befejezéséhez kattintson a „Mentés” gombra. Amikor visszatér a termék oldalra a Katalógusban, meg fog jelenni a termék. Bármikor szerkesztheti azt a „Szerkesztés” gombra kattintva.